Peste 150 de sportivii de la secţiile de atletism, judo, fotbal, gimnastică ritmică, lupte greco-romane şi volei ai CSS LPS Bihorul s-au aflat, în lunile ianuarie şi în februarie, în pregătirii centralizate.

Atleţii s-au pregătit la Băile Felix şi Arieşeni, judokanii la Arieşeni şi Mallnitz, iar fotbaliştii, gimnaştii, luptătorii şi voleibaliştii la Arieşeni.

Însoţiţi de antrenorii lor, tinerii sportivi de la LPS Bihorul au tras din greu în această perioadă, pentru a acumula cât mai mult şi a fi bine pregătiţi fizic în perspectiva competiţiilor care îi aşteaptă în acest an, pregătirea de iarnă, se ştie, fiind foarte importantă.

"Am încercat, ca de fiecare dată, să le oferim condiţii de pregătire foarte bune pentru a putea obţine rezultatele dorite în acest an competiţional atât pentru LPS Bihorul cât şi pentru judeţul Bihor. Suntem angrenaţi într-un calendar foarte încărcat atât la sporturile individuale cât şi la jocurile sportive cu şanse de calificare la turneele semifinale şi finale", a declarat Lucian Stance, directorul adjunct al LPS Bihorul.