Sportivii de la LPS Champions Oradea au avut rezultate foarte bune la concursul internaţional de judo din Ungaria, de la Szeged, care a avut loc în perioada 6-7 octombrie.

Orădenii, pregătiţi de antrenorii Andreea Mateaș, Dan Fâşie şi Alexandru Goncearenco, s-au întors cu 12 medalii, dintre care 6 au fost de aur, 2 de argint şi 4 de bronz.

Principalii performeri ai delegaţiei clubului orădean au fost: Clara Bejan, la categoria 30 kg, Vanessa Rogojan - la 36 kg, Patrik Fazekas - la 45 kg, Andrei Sabău - la 39 kg, Andrei Gurău Andrei - la categoria 42 kg şi Alex Mihuţa - la categoria +55 kg. Cu toții și-au adjudecat medaliile de aur la categoriile lor. 

Pe locul II s-au situat Sofia Cioloş, la 48 kg, şi Radu Rareș, în cadrul categoriei 60 kg. Ei au intrat astfel în posesia medaliilor de argint. 

În fine, cele patru medalii de bronz au fost obținute de Eduard Bejan la categoria 41 kg, Alex Bot - la 33 kg, Mihai Bran - la 49 kg şi Casian Volcinschi Casian, în cadrul categoriei 60 kg.

Aproape de podium, ocupând locul 5, s-au situat Kevin Bodea, David Brânză și Ianis Fazekas.

În urma rezultatelor obținute, echipa LPS Champions Oradea a obținut locul 2, din 67 de echipe participante, în clasamentul general.

„Suntem într-o perioadă aglomerată, cu multe competiții amicale în țară și în străinătate. Suntem mulțumiți de rezultatele obținute. Se vede progres de la concurs la concurs”, a transmis conducătorul clubului LPS Champions Oradea, Alexandru Goncearenco.

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!