Sala de sport din Sântandrei a găzduit, în perioada 30 iunie - 2 iulie,  întrecerile celei de-a doua ediţii a competiţiei dotate cu Cupa Internaţională de Taekwon-do ITF "General Choi", un regal de taekwon-do în memoria părintelui fondator al taekwon-do-ului, celebrul general Choi Hong Hi.

Organizat cu mult fast de către Federaţia Română de Taekwon-do I.T.F. şi Clubul Sportiv Tae-­Kyon Oradea, prin preşedintele acestuia, Alexandru Sas, evenimentul a reunit peste 300 de sportivi, proveniţi de la 19 cluburi din România, Moldova, Ungaria şi Bulgaria.

Competiţia a fost dedicată atât juniorilor cât şi seniori, fiind împărţită în patru probe de concurs: tull, luptă, spargeri-forţă şi tehnici speciale.

În urma desfăşurării întrecerilor, pe primul loc în clasamentul general al cluburilor s-a situat CS Wolf Oradea, urmat de CS PUMA Sibiu şi CS Liga de Est Vaslui.

La seniori, clubul organizator, Tae Kyon Oradea s-a situat pe poziţia a II-a, devansat fiind doar de Ştiinţa Dragonul Baia Mare. La juniori I, Wolf Oradea a ocupat poziţia secundă, după CS Liga de Est Vaslui, iar la juniori II şi III, CS Wolf s-a clasat tot pe locul II, în urma celor de la CS PUMA Sibiu.

La final au fost acordate şi premiile pentru cei mai buni sportivi. Două dintre acestea au revenit clubului organizator, CS Tae Kyon Oradea. Astfel, cel mai bun senior a fost desemnat Vlad Găvruţa, iar la juniori II şi III, cea mai bună a fost Maia Borza.

"Pentru mine, această cupă internaţională, aflată la a doua ediţie, este un eveniment de suflet pentru care am depus eforturi deosebite pentru a-l aduce la stardelele unei competiţii internaţionale, începând cu amenajarea locaţiei, medaliile şi cupele oferite şi, nu în ultimul rând, desfăşurarea logistică a întregii competiţii. A fost un eveniment excepţional şi le mulţumesc tuturor celor implicaţi în organizarea lui. Sunt foarte mândru de rezultatele clubului nostru, am participat cu 24 de sportivi care au obţinut aproximativ 40 de medalii. În plus, am reuşit să ocupăm locul II în clasamentul general la seniori, iar doi dintre sportivii noştri au fost desemnaţi cei mai buni sportivi ai competiţiei: Borza Maia la juniori II, III şi Vlad Gavruţă la seniori", a declarat, la final, Alexandru Sas, organizator şi preşedinte al C.S. Tae-Kyon Oradea.