O nouă veste tristă pentru pentru sportul bihorean. Clubul Sportiv Municipal Oradea a anunţat că omul de baschet Lajos Gyula Kovago s-a stins din viață la vârsta de 67 ani.

„Fost arbitru, președinte și secretar general al Asociației Județene de Baschet Bihor, domnia sa a contribuit din plin la buna organizare a activității jocului de baschet în această zonă a țării.

Domnul Kovago a fost un colaborator și partener pe termen lung al CSM Oradea și la modul general al întregii suflări baschetbalistice din România, fiind implicat în cadrul evenimentelor organizate sub egida Federației Române de Baschet”, a transmis conducerea clubului orădean într-un mesaj postat duminică pe site.

Lajos Kovago a fost nelipsit ani de zile de la masa oficială la meciurile de baschet ale echipelor orădene.

Din nefericire, starea sa de sănătate s-a înrăutățit în ultima perioadă, după ce a fost depistat cu o boală necruțătoare.

„O inimă bună a încetat să mai bată, un suflet mare s-a ridicat la cer, lăsând în urmă o nemărginită durere și un gol imens! După o viață dedicată baschetului bihorean, național și internațional, ne-a părăsit un om minunat care va rămâne mereu în sufletele noastre”, se arată în postarea pe pagina de Facebook a Asociaţiei Judeţene de Baschet Bihor.

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!