M-a căutat o fostă glorie a FC Bihor. Intrat în conflict cu un "om de fotbal" care se crede un fel de Jiji corcit cu Marian Iancu, nu-şi poate găsi de lucru în singura meserie pe care o ştie, fotbalul. A fost şi la primar, dar i s-a explicat că instituţia nu-i fundaţie de binefacere. Cum aşa? Păi, banii aruncaţi la club demonstrează contrariul... Omul mi-a dezvăluit lucruri interesante. Clubul a fost condus mereu de brutari, preoţi, şoferi - indivizi care niciodată n-au avut de a face cu fotbalul, în timp ce foste glorii ca Tămaş, Terheş, Ovi Lazăr sau Vancea nu-s căutaţi.

E incredibil că un club ce colcăie de preşedinţi, vicepreşedinţi, contabili şi supercontabili nu-şi plăteşte TVA-ul şi CAS-ul. Pentru aşa ceva, orice buticar şi-ar fi luat contabila de moaţe şi ar fi izbit-o de Terra.

O gaşcă de profitori s-a destrăbălat pe banii publici şi nu avem niciun vinovat. Preşedintele Toth a umflat 1,8 miliarde pe an deşi obiectivul, clasarea între locurile 6-10, a fost ratată. Vine el oare cu banii înapoi?

Reţeta jafului a avut ingrediente simple. S-au plantat mafioţi în AGA, s-a dat o ciorbă unor ziarişti şi o vodcă la galerie, iar succesul a fost garantat. M-a umflat râsul aflând că galeria va protesta în faţa clubului. Păi, nu poate serviciul de dezalcoolizare să-i strângă pe toţi drojdierii cum reuşeşte măreaţa galerie!
Eu, în locul primarului, măcar din invidie dacă nu din economie, nu lăsam nulităţile în crampoane, cu burta plină de seminţe şi creierul doldora de manele, să aibă salariu mai mare ca mine.

Când s-a ajuns la fundul sacului, jucătorii au renunţat la parte din salarii. Dacă negocierea continua, veneau şi cu bani de acasă. În fond, şi dacă mergi la 5X5 cu amicii trebuie să plăteşti.

Că echipa va juca în B sau C e totuna. Important e ca doar cei care au fost la bal să plătească consumaţia, nu tot oraşul.