Întâmplare mai puţin obişnuită la Ştei, unde un bihorean în vârstă de 59 ani din Rieni implicat într-o simplă tamponare, s-a prezentat la Poliţie cerând să fie cercetat pentru că s-a urcat fără permis la volan.

Bărbatul s-a prezentat la Poliţia Oraşului Ştei sâmbătă, la prânz, pentru a informa că, în timp ce conducea un autoturism pe strada Poet Andrei Mureşanu din localitatea Ştei, a fost implicat într-un eveniment rutier.

Potrivit unui comunicat de presă transmis, luni, de Biroul de presă al Poliţiei Bhor, un echipaj de poliţie s-a dus imediat la locul indicat de bărbat. În urma cercetărilor, s-a stabilit că bărbatul nu ar fi acordat prioritate de trecere în momentul unui viraj la stânga, "intrând în coliziune cu un autoturism condus regulamentar, din sens opus de un alt şofer",

Din fericire, în urma evenimentului rutier au rezultat doar pagube materiale însă, pentru că bărbatul de 59 de ani nu poseda permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule, acesta s-a ales cu dosar penal.