Toată lumea se distrează, numai Bolo defrişează. Ca să poată face pasajul de pe Magheru, 26 de arbori cad sub drujbele Edilului, stârnind o întreagă revoltă în rândul ecologiştilor amatori, amatori de PSD şi UDMR... Problema mare este că, la cum se relaxează Bolojan în concediu de 10 ani, vom serba vacanţa mare mereu prin muncă.

Toată lumea se distrează, numai Ioan Mang asfaltează. După ce a fost 3 ani vice în celălalt Consiliu Judeţean şi n-a făcut absolut nimic, Mang a repetat isprava şi în acest mandat. Dar şi-a amintit că are alegeri la anul, aşa că s-a apucat să asfalteze judeţul, atât verbal cât şi fizic. A turnat asfalt unde drumul era bun, doar ca să facă pe plac primarilor udemerişti, şi a adus pentru traseul Biharia - Chiribiş o sculă atât de performantă încât, dacă şoferul o scapă de sub control, riscă să termine autostrada Borş - Braşov până la începerea anului şcolar.

Toată lumea se distrează, doar Pasztor se controlează. Din declaraţiile domniei sale, aflăm că este bolnav. Mai exact, îl doare inima la auzul veştii că alaiul majoretelor şi carelor alegorice din Debreţin nu va mai defila pe străzile municipiului, pe motiv că mare parte din ele sunt sparte pentru lucrări. Cred că un set de analize complete i-ar fi foarte utile. Ar trebui să-şi cotroleze şi alte organe, să vedem unde-l doare şi de faptul că Aeroportul Oradea nu mai are nicio cursă externă.