Stadionul Iuliu Bodola din strada Olimpiadei trece la CSM Oradea. Consiliul Local a aprobat vineri, cu unanimitate de voturi şi fără comentarii, transmiterea dreptului de folosinţă asupra acestuia către clubul municipal pentru o perioadă de un an de zile.

CSM Oradea va folosi imobilul exclusiv pentru organizarea meciurilor şi antrenamentelor sportivilor legitimaţi în schimbul unei chirii fixe de chirie fixă de 1.000 lei plus TVA pe lună. Stadionul nu poate fi subînchiriat pentru alte evenimente şi nici pus la dispoziţia altor cluburi cu titlu gratuit.

Cu aceaşi ocazie, clubul a primit în, tot pentru un an, de data asta în folosinţă gratuită şi stadionul Motorul din strada Clujului. Scopul acestor atribuiri îl constituie sprijinirea fenomentului fotbalistic local în condiţiile în care în urma falimentului FC Bihor cei 250 de sportivi de la secţiile de copii ale clubului au rămas fără perspective.

Potrivit regulamentului secţiei de fotbal adoptat tot vineri de Consiliul Local, jucătorii selectaţi de antrenori vor deveni membri ai clubului în schimbul unei taxe de 100 lei pe lună. "Atât jucătorii, cât şi părinţii acestora, sunt obligaţi să se abţină de a face declaraţii publice sau de orice natură care ar prejudicia interesul CSM Oradea. Jucătorii clubului sunt obligaţi să respecte şi să aplice spiritul de fair – play faţă de toate persoanele implicate în procesul competiţional sau de pregătire şi antrenament", se menţionează în regulamentul secţiei.

CSM şi-a înfiinţat secţia de fotbal în luna ianuarie, iar din februarie coordonarea acesteia i-a revenit antrenorului Florin Farcaş, fostul şef al Centrului de copii şi juniori al FC Bihor.