Trei cântăreţi şi trei DJ vor întreţine atmosfera vineri, 12 mai, la Storm Party 3.0, care va avea loc pentru prima dată în Oradea, la Arena Antonio Alexe.

La petrecere vor cânta manelistul Bogdan de la Ploieşti şi trapperii Yny Sebi şi MGK666. După concerte, evenimentul va continua cu muzică mixată de DJ-ii Vision, Jurju şi Exp.

Va fi pentru prima dată când Storm Party 3.0 va fi organizat în Oradea, la Arena Antonio Alexe, celelalte două ediţii având loc la complexul sportiv din Biharia şi fiind axate doar pe concerte de trap, un curent de muzică inspirat de rap.

Evenimentele sunt organizate de Storm Events, firmă orădeană înfiinţată de adolescenţii Cătălin Gherman şi Sámuel Kiss-Roth din Oradea.

Există două tipuri de bilete: cele de acces general, care costă 100 de lei, şi cele VIP, care costă 500 de lei, în prețul acesta fiind incluse băuturi şi mâncare toată seara. VIP-urile vor avea o zonă special amenajată de lounge, de Mobexpert, cu canapele şi podele de sticlă. 

Tichetele pot fi cumpărate online de pe Entertix.ro, de la cafenea Zatz Coffe de pe strada Republicii din Oradea, sau de la faţa locului.

În primăvara aceasta cei doi orădeni au mai organizat concerte ale trupei de rock alternativ Alternosfera, a trupei de hip-hop Bazooka şi o petrecere cu melodii din filmele Disney.

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!