Ocoliţi zona fostului Centru de calcul! Potrivit unui comunicat al Primăriei, strada Strada Emilian Mircea Chitul va fi închisă în zona intesecţiei cu strada Szigligeti Ede, începând din 18 ianuarie până pe 19 mai.

Circulaţia pietonilor va fi restricţionată pentru desfăşurarea în bune condiţii a lucrărilor de deviere a reţelelor de pe malul drept al Crişului Repede afectate de lucrările la podul Centenarului.

"În funcţie de stadiul lucrărilor, perioada de închidere a circulaţiei ar putea fi prelungită", se menţionează în comunicatul Primăriei.

Lucrările de dezafectare a fostului "pod cu stea", demolat la sfârşitul anului trecut, şi de construire a viitorului pod al Centenarului sunt executate de o asociere formată din firmele Freyrom, Proncons Group, Aquacons şi Electro Excel Green pentru suma de 9,6 milioane lei.

Durata de execuţie este de 16 luni, din care primele două luni sunt rezervate pentru realizarea documentaţiei şi obţinerea tuturor avizelor. Lucrările de construire a podului Centernarului vor trebui finalizate până la 1 Decembrie 2018.