Circulația mașinilor pe strada Evreilor Deportaţi din Oradea, închisă traficului rutier începând de luni dimineață pentru lucrări de reabilitare, rămâne restricționată până sâmbătă.

Compania de Apă Oradea a înlocuit canalizarea defectă din subteran pe tronsonul dintre străzile Titu Maiorescu şi Mihai Viteazul, pe care traficul este suspendat.

„Am avut de înlocuit complet canalizarea menajeră şi pluvială. Reţeaua era surpată pe alocuri din cauza trecerii traficului greu. Lucrările s-au încheiat, s-au făcut verificările şi acum se face recepţia", a declarat pentru BIHOREANUL directorul CAO, Lucian Chindlea.

Odată finalizate lucrările din subteran, constructorii vor trece la modernizarea acelei porțiuni a străzii.

Angajații firmei Drumuri Bihor au început înlocuirea bordurilor şi decopertarea arterei, pe tronsonul de stradă din dreptul fostului ICOMCOOP, în pregătirea asfaltărilor.

„Dacă nu plouă, până la sfârşitul acestei săptămâni vom finaliza lucrările de reabilitare a arterei. Cel mai probabil, trasarea marcajelor va rămâne însă pe săptămâna viitoare", a explicat pentru BIHOREANUL directorul tehnic al Primăriei, Sebastian Marchiş.

Potrivit directorului Marchiş, tronsonul străzii Evreilor Deportaţi delimitat de arterele Titu Maiorescu şi Mihai Viteazul a rămas nemodernizat până în prezent dat fiind că, pe durata lucrărilor la pasajele subterane din pieţele Cetăţii şi Emanuil Gojdu, a trebuit să preia traficul rutier din zonă.

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!