Începând de luni dimineaţă orădenii au la dispoziţie o nouă cale de acces între zona centrală a oraşului şi cartierul Ioşia. Societatea Drumuri Bihor a finalizat lucrările de modernizate a străzii Principatelor Unite pe tronsonul cuprins între intersecţiile cu străzile Călăraşilor şi Constructorilor.

Conform unui comunicat al Primăriei, începând de astăzi circulaţia se desfăşoară cu sens unic de la intersecţia cu Tudor Vladimirescu până la intersecţia cu strada Constructorilor şi va asigura legătura cu cartierul Ioşia cu dublu sens pe sub podul Decebal pe strada Splaiul Crişanei până la Sala Sporturilor Antonio Alexe.

Modernizarea străzii Principatelor Unite a început la sfârşitul lunii august şi a fost finalizată pe 13 decembrie. Lucrările, în valoare de 849.788 lei, fără TVA, au cuprins montarea bordurilor, amenajarea de trotuare, turnarea unui strat de piatră spartă şi a unui strat de asfalt. Pe strada Principatelor Unite şi străzile adiacentele acesteia au fost montate şi indicatoare rutiere, cu scopul optimizării circulaţiei.