Străzile Aurel Lazăr şi Ady Endre rămân închise parţial traficului auto până pe 14 noiembrie. Excepţie vor face doar riveranii care îşi vor putea duce în continuare maşinile acasă.

Traficul auto pe cele două artere a fost restricţionat pe 22 octombrie printr-o decizie a Comisiei tehnice pentru probleme de circulaţie din cadrul Primăriei pentru a permite accelerarea lucrărilor de modernizare.

Spre exemplu, strada Aurel Lazăr a fost închisă pe tronsonul delimitat de străzile Andrei Şaguna şi Libertăţii, iar Comisia de circulaţie a decis joi prelungirea sistării traficului până la sfârşitul săptămânii viitoare.

"Firma început iniţial să lucreze cu oprirea circulaţiei pe o singură bandă, iar când a văzut că nu avansează în ritm mulţumitor, pe 22 octombrie, după trecerea cursurilor în online, a cerut închiderea totală a străzii", a declarat pentru BIHOREANUL primarul Florin Birta.

Potrivit edilului, având în vedere frontul de lucru deschis prin sistarea traficului auto în zonă, constructorul va putea închide lucrarea pe acest tronson până la sfârşitul săptămânii viitoare.

La fel se va întâmpla şi cu porțiunea străzii Ady Endre delimitată de sensul giratoriu din fața Clubului Constructorul și intrarea în Piaţa Ferdinand.

Traficul auto, sistat pe 22 octombrie, va rămâne închis până pe 14 noiembrie.

Lucrările de modernizare de pe cele două străzi sunt realizate de firma Gavella.