Pentru foştii elevi ai Liceului CFR, acum desfiinţat, sună încă o dată de intrare. Profesorul Constantin Butişcă va ţine joi, de la ora 16.30, la sediul fostei şcoli, acum Liceul Ortodox Episcop Roman Ciorogariu, o lecţie deschisă pentru foştii elevi. La "ora deschisă" sunt aşteptaţi pentru a depăna amintiri inclusiv profesorii care au predat aici.

"La această întâlnire de suflet veţi participa la o lecţie-surpriză, ca pe vremuri, şi vor pune bazele realizării unei cărţi privind istoricul şcolii. În acest scop sunteţi rugaţi să aduceţi cu dumneavoastră fotografii şi orice alte materiale care consideraţi că ar putea servi la realizarea cărţii", le-a adresat posibililor participanţi profesorul Butişcă.

Fostul Liceu Industrial 2, cunoscut ca şi Liceul CFR pentru că pregătea meseriaşi în căi ferate şi telecomunicaţii, a fost rebotezat în anii ’90 Colegiul Tehnic Dimitrie Leonida. În 2013, după retrocedarea sediului din strada Republicii, a fost desfiinţat prin absorbţie cu colegiile tehnice Constantin Brâncuşi şi Andrei Şaguna. În locul fostului liceu CFR astăzi funcţionează Liceul Ortodox Episcop Roman Ciorogariu, înfiinţat în 2007.