Familia unui bărbat care a dispărut zilele trecute din Huedin face apel la bihoreni ca, în situația în care l-au văzut pe bărbatul din imagine să anunțe Poliția. Bărbatul are probleme de sănătate și ar fi fost văzut recent în comuna bihoreană Lugașu de Jos.

Potrivit unui comunicat al Poliției Cluj, redat de site-ul infohuedin.ro, dispariția bărbatului a fost sesizată la Poliția Huedin pe data de 17 noiembrie. 

„Negru Radu-Nelu, în vârstă de 59 de ani, din Huedin, a plecat la data de 15 noiembrie, în jurul orei 18.00, de la o fermă situată în proximitatea orașului Huedin și nu a revenit până în prezent”, se arată în comunicat.

Bărbatul are o înălțime aproximativă 1.76 m, 80 de kg, forma feței ovală, ochi căprui, părul scurt, poartă mustață, constituție atletică, iar mersul acestuia e șchiopătat.

„La momentul plecării purta două geci, una roșie în carouri, peste care purta alta de culoare neagră, pantaloni sport negri, cizme de cauciuc verzi, șapcă de culoare verde”, mai arată comunicatul.

Cei care pot furniza orice informație despre bărbat sunt rugați să anunțe cea mai apropiată unitate de poliție sau să sune la 112.

Potrivit unui mesaj transmis  BIHOREANULUI de membri ai familiei, bărbatul are probleme de sănătate și ar fi fost văzut cel mai recent în comuna bihoreană Lugașu de Jos.

„L-au văzut mai multe persoane îndreptându-se către Bihor. Eu am fost ieri (duminică - n.r.) să îl caut până în Oradea. Am vorbit și cu doi oameni din Lugașu de Jos, iar unui dintre ei mi-a zis că l-a văzut seara trecând. Este bolnav, nu știe unde merge”, a precizat acesta.

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!