Victor Micula, excentricul fiu al magnatului Viorel Micula, continuă să se dea în stambă cu live-uri pe reţelele de socializare.

Mai bine le-ar înregistra şi le-ar edita un pic, ca să nu se mai facă de cacao, aşa cum s-a întâmplat recent, când a vrut să arate lumii cum le "rezolvă" câtorva amici din România un "tur" al fabricilor patronate de familia sa.

În înregistrare se aude cum paznicii fabricilor refuză să lase "turiştii" să intre în incintă, spre supărarea lui Victoraş, care le cere socoteală şi îi ameninţă, fără succes, cu concedieri.

Pe de altă parte, graţie filmării, a putut afla şi Bihorel - iar prin el, tot poporul - că şeful uneia dintre firmele care păzesc "imperiul Micula" este nimeni altul decât fostul şef al Biroului Filaje din Brigada Operaţiuni Speciale Oradea, Sorin Mihele, adică cel care, cât a fost activ, coordona toate supravegherile din anchetele Poliţiei Bihor.

Aşadar, protecţia Micula-Land este mai tare, după cum se vede, decât cea a sediului Poliţiei, unde, pe vremuri, Micula junior se plimba ca pe bulevard...

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!