Preşedintele PPDD Bihor, Ioan Hulea, l-a criticat, deocamdată în termeni moderaţi, pe primarul Oradiei, Ilie Bolojan, pentru faptul că acesta nu a repartizat organizaţiei niciun spaţiu pentru amenajarea unui sediu, iar apoi a amintit că edilul nu e veşnic pe funcţie şi că pepedediştii "nu sunt răzbunători".

"Avem înaintate la Primărie cel puţin două adrese prin care am solicitat spaţiu pentru sediu, ceea ce este prevăzut de Legea partidelor. UDMR, partid cu 5% (n.r. - în alegerile din 2012) are trei sedii în Oradea, iar PPDD, care a intrat în Parlament cu 15%, nu are niciunul", a spus deputatul Hulea.

Noul şef al PPDD Bihor a afirmat că s-ar fi mulţumit şi cu un sediu modest, pe care l-ar fi amenajat din contribuţiile membrilor de partid, astfel că nu înţelege de ce municipalitatea nu a găsit nici măcar un asemenea spaţiu.

"Eu înţeleg atitudinea primarului, dar nu pot să-i înţeleg ignoranţa, că partidul lui nu va fi veşnic în vârf, dar noi nu suntem răzbunători", a spus Hulea într-o conferinţă de presă pe care a susţinut-o sâmbătă în prezenţa unui singur jurnalist.

Şeful PPDD Bihor a mai afirmat că în prezent organizaţia judeţeană îşi desfăşoară activitatea într-o "garsonieră pusă la dispoziţie în Velenţa de Vasile Petruţ", fostul PDL-ist care i-a luat locul din Consiliul Judeţean după ce el a devenit deputat, în decembrie 2012.