Noua ediţie a campionatului Superligii Naţionale la polo va debuta săptămâna viitoare, cu două echipe orădene la start, CSM şi Crişul. Competiţia va începe cu un turneu la Focşani, care este programat în perioada 7-11 octombrie. În total, vor fi şapte echipe participante.

Ediţia 2020-2021 a Superligii Naţionale de polo va debuta săptămâna viitoare, când la Focşani va avea loc primul turneu al competiţiei.

Spre deosebire de sezonul competiţional anterior, când a avut o singură echipă, de această dată Oradea va avea două reprezentante, pentru că s-a înscris în campionat şi Crişul Oradea, formaţie care revine, astfel, după o pauză de un an, în Superliga Naţională.

În total, vor fi şapte echipe în noul sezon al campionatului naţional de polo masculin. Pe lângă CSM şi Crişul Oradea, s-au mai înscris: Steaua Bucureşti, Politehnica Cluj Napoca, Dinamo Bucureşti, Sportul Studenţesc Bucureşti şi Rapid Bucureşti.

Turneul de la Focşani va debuta miercuri, 7 octombrie şi se va încheia duminică, 11 octombrie.

Vicecampioana CSM Oradea, formaţie antrenată de către Dorin Costrăş şi Ciprian Cîmpianu, va susţine primul meci miercuri, de la ora 20, în compania celor de la Sportul Studenţesc. Apoi, joi, de la ora 10:30, se vor confrunta cu Politehnica Cluj, pentru ca vineri, 9 octombrie, să susţină două meciuri, de la ora 9, cu Crişul Oradea, iar de la ora 18:30, în compania celor de la Rapid.

Sâmbătă, de la ora 13:30, CSM se va duela cu Dinamo, iar, duminică, în ultimul joc, cu începere de la ora 12, să dispute derby-ul cu Steaua.

Cel de-al doilea turneu din prima fază a Superligii Naţionale de polo se va desfăşura în perioada 28 octombrie - 1 noiembrie, însă locul de desfăşurare nu a fost încă stabilit.