Poloiştii de la CSM Oradea vor putea fi urmăriţi pe micul ecran în patru din cele şapte partide pe care le vor susţine la turneul din perioada 28 octombrie – 1 noiembrie, de la Braşov. Este vorba despre cel de-al doilea turneu al Superligii Naţionale, televizat pe canalele Look TV.

Încă din prima zi de turneu, miercuri, de la ora 18, meciul CSM-ului cu Rapid Bucureşti va fi televizat. Apoi, celelalte trei partide ale formaţiei bihorene pregătite de antrenorii Dorin Costrăş şi Ciprian Cîmpianu care vor putea fi urmărite pe micul ecran sunt: partida de vineri, de la ora 16, cu Dinamo, meciul de sâmbătă, de la ora 12, cu Sportul Studenţesc şi derby-ul turneului, duelul cu Steaua, programat duminică, 1 noiembrie, de la ora 13:30.

În total, cei de la Look TV vor transmite opt meciuri de la turneul de la Braşov, celelalte patru în care nu este implicată formaţia CSM Oradea fiind: Dinamo Bucureşti - Sportul Studenţesc (joi, de la ora 11:30), Steaua Bucureşti - Dinamo Bucureşti (joi, de la ora 17:30), Rapid Bucureşti - Sportul Studenţesc (vineri, de la ora 13) şi Dinamo Bucureşti vs Rapid Bucureşti (duminică, 1 noiembrie, de la ora 12).

În afară de jocurile televizate, la turneul II al Superligii Naţionale de polo de la Braşov, CSM Oradea va mai disputa încă trei, după cum urmează: joi de la ora 11 cu Crişul Oradea, joi de la ora 16 cu Amefa Arad şi vineri de la ora 8 cu Politehnica Cluj Napoca.

După disputarea primului turneu al Superligii Naţionale de polo de la Focşani, în clasament CSM Oradea ocupă locul 2, cu 15 puncte, cu trei puncte mai puţin decât liderul Steaua. Pe locul III se află Dinamo cu 12 puncte, în timp ce cealaltă formaţie orădeană, CS Crişul, ocupă locul 6, cu 3 puncte.