Un banal incident rutier produs într-o intersecţie din Oradea, unde două BMW-uri s-au tamponat, s-a lăsat cu dosar penal pentru unul dintre şoferi, un bărbat în vârstă de 41 de ani din Galaţi. 

Evenimentul rutier s-a produs sâmbătă seară, la intersecţia străzilor Traian Lalescu şi Camille Flammarion.

Un tânăr de 18 ani din Oradea, aflat la volanul unui BMW, nu a respectat semnificația indicatorului „Oprire” de la capătul străzii Camille Flammarion, nu a acordat prioritate de trecere şi a izbit un alt BMW, condus pe strada Traian Lalescu, de un bărbat de 41 de ani, din județul Galați. 

Potrivit unui comunicat transmis luni de Biroul de presă al Poliţiei Bihor, cazul ar fi fost înregistrat ca tamponare, însă, după testarea şoferilor, poliţiştii au constatat că gălăţeanul era băut criţă.

"Bărbatul de 41 de ani care conducea cel de-al doilea autoturism prezenta o concentrație alcoolică de 0,85 mg/l alcool pur în aerul expirat", scrie în informare. 

Ca urmare, șoferul s-a ales cu dosar penal pentru conducerea unui vehicul sub influenţa băuturilor alcoolice.

Ancheta este continuată de poliţiştii rutieri din Oradea, sub supravegherea unui procuror de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Oradea. 

Gălăţeanul nu e singurul şofer prins băut de poliţiştii rutieri din Bihor. La sfârşitul săptămânii trecute, au fost întocmite în total patru dosare penale şi 21 de procese verbale de sancţionare în cazul unor conducători auto care s-au urcat la volan sub influenţa băuturilor alcoolice.

În toate cazurile, şoferii au rămas şi fără permisele de conducere care le-au fost reţinute.

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!