Un băieţel de 6 ani, pe nume Luca, din Marghita, a avut o surpriză de proporţii, sâmbătă, când şi-a sărbătorit ziua de naştere. La petrecere au descins poliţiştii din oraş, "înarmaţi" cu un tort sub formă de mașină de poliție.

Luca a împlinit 6 ani pe 2 martie, dar petrecerea s-a ţinut în cursul zilei de sâmbătă, după cum arată o informare transmisă în aceeaşi zi de purtătorul de cuvânt al Poliţiei Bihor, comisar şef Alina Fărcuţa.

Copilul îşi doreşte atât de mult să fie poliţist, încât şi-a rugat părinţii să-i confecţioneze propria uniformă, pe care o îmbracă ori de câte ori are ocazia.

Potrivit spuselor sale, Luca îşi doreşte să practice această meserie, pentru că îşi doreşte "să facă bine oamenilor, să îi salveze şi să îi apere de hoţi".

Iar poliţiştii bihoreni l-au încurajat să îşi urmeze visul.

"Pornind de la dorinţa lui Luca de a-i avea aproape pe oamenii legii, atunci când sărbătoreşte, cu complicitatea părinţilor săi, în cursul acestei zile, aleasă de Luca pentru a-şi aniversa ziua de naştere, poliţiştii din Marghita i-au făcut o surpriză pe care, cu siguranţă, şi-o va aminti cu drag, peste ani.

"Înarmaţi" cu un tort, făcut special pentru Luca, poliţiştii din Marghita au fost prezenţi la aniversarea copilului, i-au înmânat surprizele şi i-au prezentat şi autoturismele de serviciu, aducându-i, astfel, zâmbetul pe buze şi în suflet", se arată în informare.

Ajunşi la faţa locului, copilul i-a îmbrăţişat pe poliţişti bucuros şi le-a mulţumit pentru gestul făcut.

"Din partea poliţiştilor bihoreni, LA MULŢI ANI, Luca! Îţi mulţumim că ne eşti alături, împrumutându-ne din energia ta pozitivă şi îţi dorim ca toate visele să îţi devină realitate!", a mai transmis Poliţia Bihor.

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!