Cum formaţia lor favorită va evolua în deplasare în primele două jocuri din finala Ligii Naţionale, suporterii echipei de baschet masculin CSM Oradea sunt chemaţi să urmărească evoluţia "leilor roşii" într-un cadru organizat.

Primele două meciuri ale finalei Ligii Naţionale se vor desfăşura la Sala Transilvania, în organizarea BC CSU Sibiu, însă CSM Oradea va organiza un Watch Party în Arena Antonio Alexe.

"Un ecran de mari dimensiuni va fi instalat pe parchetul Arenei Antonio Alexe, suporterii fiind invitaţi să urmărească împreună transmisiunea în direct realizată de DigiSport", a informat clubul orădean.

Reamintim că primul meci al finalei dintre BC CSU Sibiu şi CSM CSU Oradea va avea loc luni, cu începere de la ora 18. Pentru vizionarea meciului, accesul în Arena Antonio Alexe va fi permis de la ora 17.30.

Meciul al doilea va avea loc miercuri, cu începere de la ora 19, iar accesul în Arena Antonio Alexe pentru vizionarea la Oradea a meciului va fi permis de la ora 18.30.

"Cei care doresc să participe la aceste evenimente trebuie să ştie că accesul în Arena Antonio Alexe se va face pe la intrarea principală (o poartă de acces va fi deschisă), respectiv pe la intrarea sportivilor. Intrarea în incintă pentru public se va face cu 30 minute înaintea primului angajament la ambele meciuri", se mai arată în informarea conducerii clubului.