Veste bună pentru fanii trupei Guns N'Roses sau pentru cei care pur și simplu apreciază rock-ul de calitate.

Trupa lui Axl Rose, Slash și Duff McKagan a anunțat un turneu mondial care include concerte la București și la Budapesta.

Potrivit organizatorilor de la Emagic, concertul de la Arena Națională va avea loc pe 16 iulie și va fi pentru prima oară când rockerii vor concerta în România în formula consacrată. Biletele pentru publicul larg vor fi puse în vânzare pe 24 februarie, la ora 10. Prețurile nu se cunosc încă.

Trei zile mai târziu, pe 19 iulie, Guns N'Roses va concerta mai aproape de Oradea, la stadionul Puskás Arena din Budapesta. Biletele se vor vinde începând de joi pentru utilizatorii înregistrați pe site-ul care le comercializează, iar vineri pentru publicul larg.

În Europa, trupa va mai concerta la Paris, Roma, Frankfurt, Atena, Berna, printre alte orașe. 

Componența trupei pentru turneul din 2023 va fi Axl Rose, Slash, Duff McKagan, Dizzy Reed, Richard Fortus, Frank Ferrer și Melissa Reese.

Una dintre cele mai populare trupe de rock din lume, Guns N'Roses se bucură de succes la mai bine de 35 de ani de la înființare. Piese precum „Sweet child o'mine”, „November Rain” sau „Paradise City” sunt bine-cunoscute pe întreg mapamondul.

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!