Pe lângă faptul că a fost un moment de relaxare și repaus, tabăra de vară Open Tribe, desfășurată în luna iulie la Predeal, a oferit noilor participanți șansa de a fi parte a unui adevărat Hub Antreprenorial, respectiv a unui Program de Incubare și Accelerare pentru cei care au avut deja o experiență în aceste tabere. A fost o oportunitate unică de dezvoltare și implementare a cunoștințelor acumulate în acest an academic.

Specialiștii Open Tribe, formați din psihologi, cercetători și coachi în domeniul dezvoltării personale și al antreprenoriatului au propus și de această dată o temă în acord cu tendințele și nevoile actuale de dezvoltare a tinerilor. Intenția a fost aceea de a-i familiariza pe tineri cu un mindset în spirit financiar, precum și aprofundarea cunoștințelor din anii trecuți prin descoperirea tainelor negocierii.

Pe lângă inteligența financiară dobândită, tinerii au învățat cooperarea eficientă în echipă, punând în practică arta negocierii în diferite situații practice. Dezvoltarea personală a fost accentuată prin implementarea exercițiilor de mindfulness care i-a marcat profund în anii precedenți, cerând insistent continuitate și retragere periodică în scopul autocunoașterii. Detox-ul digital a fost, de asemenea, o parte impresionantă a taberei, fiind extrem  de apreciat de acești tineri.

Gala de Premiere de la final a fost realizată prin întâmpinarea tinerilor pe covor roșu de către organizatori, creând o experiență unică de care aceștia își vor aminti cu drag peste ani.

Este, de asemenea, important să punctăm rolul esențial al mediului. Copiii și-au găsit un mediu de creștere cu valori și principii comune în această tabără, și au legat prietenii cu copii din toată țara.

Misiunea Open Tribe trece așadar peste granițele taberei propriu-zise, specialiștii transmițând tinerilor cheile unui adevărat lifestyle pe care-l pot continua odată ajunși acasă. Iar în ceea ce privește educația financiară dobândită, considerăm că într-o societate în plină dezvoltare și expansiune nu ne putem permite luxul de a fi lipsiți de o pregătire financiară.

Echipa Open Tribe

(advertorial)

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!