Un tânăr în vârstă de 20 ani din Săcueni a fost arestat pentru 30 de zile, după ce a tâlhărit două persoane în cartierul orădean Rogerius. Ambele atacuri s-au produs în parcuri.

Primul s-a petrecut pe 8 septembrie, în jurul orei 20.30, în părculeţul de la capătul Bulevardului Dacia, unde tâlharul a acostat un orădean căruia i-ar fi furat telefonul mobil, iar cel de-al doilea pe strada Corneliu Coposu, în după-amiaza zilei de 10 septembrie, în jurul orei 16.45, când a forţat un alt orădean să-i dea telefonul mobil şi o pereche de căşti.

Tâlharul a fost prins în cursul zilei de luni, 11 septembrie, de polițiștii Biroului de Combatere a Infracţiunilor contra Persoanei, cu sprijinul polițiștilor Biroului de Ordine Publică din cadrul Poliției Municipiului Oradea.

Este vorba despre Nagy Attila, un tânăr de 20 de ani din localitatea Săcueni, care a şi fost reţinut pentru o perioadă de 24 de ore sub acuzele de tâlhărie calificată şi tâlhărie.

Marţi, Nagy a fost prezentat la Parchetul de pe lângă Judecătoria Oradea, pentru audieri, în finalul cărora a fost dus în faţa judecătorului de drepturi şi libertăţi, care a emis pe numele tânărului un mandat de arestare preventivă pentru o perioadă de 30 de zile.

Măsura nu este, încă, definitivă, putând fi contestată la Tribunalul Bihor.