Un bărbat în vârstă de 44 ani din Oradea şi fiul său în vârstă de 16 ani au fost reţinuţi pentru 24 ore, iar în prezent sunt cercetaţi sub control judiciar după ce, sâmbătă dimineaţa, au jefuit un tânăr, furându-i ghiozdanul în care acesta avea o consolă de jocuri.

Potrivit unui comunicat transmis luni de Biroul de presă al Poliţiei Bihor, incidentul s-a produs sâmbătă dimineaţa, în jurul orei 8.20, pe strada Tăbăcarilor din Oradea, unde cei doi şi-ar fi atacat victima şi i-au smuls de pe umăr ghiozdanul. 

„Cei în cauză au fost depistați la scurt timp de polițiștii orădeni, în proximitatea locului comiterii faptei. Prejudiciul cauzat a fost recuperat integral de polițiștii orădeni", se precizează în informare. 

Cei doi au fost reţinuţi pentru 24 ore, iar apoi au fost prezentaţi la Judecătoria Oradea unde un judecător de drepturi și libertăți a dispus să fie plasaţi sub control judiciar pentru o perioadă de 60 de zile.

Cercetările în caz sunt continuate de polițiștii Biroului de Combatere a Infracțiunilor contra Persoanei Oradea, sub supravegherea unui procuror din cadrul Parchetul de pe lângă Judecătoria Oradea.

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!