Judecătoria Oradea a emis mandat de arestare preventivă pentru 20 de zile pe numele a doi tineri de 20 respectiv 22 de ani şi a unui bărbat de 44 ani, toţi din comuna Lăzăreni, sub acuzaţia de tâlhărie, a anunţat, marţi, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Bihor, comisarul Ioana Indrieş.

Cele trei persoane au fost surprinse sâmbătă seară, în jurul orei 22, de o patrulă de poliţie din cadrul Biroului de Poliţie Băile Felix, într-o staţie de alimentare cu combustibil din staţiune, pe DN 76, în timp ce agresau o altă persoană.

"În urma verificărilor s-a stabilit că cele trei persoane din Lăzăreni au deposedat prin violenţă un tânăr de 25 de ani din comuna Oşorhei, de suma de 1.260 lei", a explicat comisarul Indrieş.

Cei trei suspecţi au fost reţinuţi de poliţişti în arestul Inspectoratului de Poliţie al judeţului Bihor pentru 24 de ore, iar ulterior, la propunerea procurorilor Parchetului de pe lângă Judecătoria Oradea, magistraţii au emis pe numele acestora un mandat de arestare preventivă pentru 20 de zile.

"Solicitarea de arestare a celor trei a avut ca temei faptul că nu şi-au recunoscut faptele, în ciuda probelor ferme care există împotriva lor. Cei trei neagă că ar fi tâlhărit victima, deşi au fost surprinşi de camerele de supraveghere", a declarat BIHOREANULUI prim-procurorul Parchetului de pe lângă Judecătoria Oradea, Vasile Popa.

Prejudiciul a fost recuperat în totalitate.