Un bărbat din judeţul Mureş a fost reţinut de poliţişti şi este anchetat pentru tâlhărie după ce, joi seara, a atacat un bihorean lângă stadionul Iuliu Bodola din Oradea, i-a smuls borseta iar apoi a fugit. Agresorul a fost prins în câteva minute de o patrulă a Poliţiei Locale, iar borseta a fost returnată victimei. 

Incidentul s-a produs, joi seara, în jurul orei 21.30. Victima, un bărbat în vârstă de 56 ani, din comuna Lăzăreni, circula pe strada Olimpiadei din Oradea, când a fost atacat de un individ, care i-a luat borseta în care avea 85 de lei şi diverse acte.

Potrivit unui comunicat transmis, vineri, de Poliţia Bihor, după comiterea faptei, agresorul, un bărbat în vârstă de 43 de ani din localitatea Luduş (județul Mureş), a fugit, fiind prins de o patrulă a Poliției Locale Oradea, în imediata apropiere. 

Prejudiciul a fost recuperat integral. Atacatorul a fost reţinut în aceeaşi seară de polițiștii Biroului de Combatere a Infracțiunilor contra Patrimoniului Oradea pentru 24 de ore, pentru tâlhărie, iar vineri va fi prezentat judecătorului de drepturi şi libertăţi cu propunere de arestare preventivă. 

Ancheta în caz se desfăşoară sub supravegherea unui procuror de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Oradea.