Un salontan în vârstă de 25 ani a fost reţinut marți pentru 24 ore şi este anchetat sub control judiciar, după ce a fost prins în flagrant în timp ce încerca să vândă amfetamină.

Potrivit unui comunicat transmis, miercuri, de DIICOT, procurorii Serviciului Teritorial Oradea l-au reţinut pe tânăr imediat după ce a vândut  42,2 grame de amfetamină unui investigator sub acoperire, drogurile fiind din categoria celor de mare risc. 

Într-o altă informare, transmisă de Poliţia Bihor, acţiunea realizată de poliţiştii Antidrog ai Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Oradea s-a desfăşurat într-o parcare din municipiul Salonta şi a fost urmată de o percheziţie domiciliară la locuinţa tânărului, de unde poliţiştii au ridicat alte 2,5  grame de cannabis și 10 grame de amfetamină, pregătite pentru a fi comercializate, precum și un cântar de mare precizie.

"Cele aproape 55 de grame de droguri au fost indisponibilizate în vederea expertizării", se precizează în informarea poliţiştilor. 

Tânărul, despre care BIHOREANUL a aflat că se numeşte Kajtor Krisztian Sandor, a fost reţinut pentru 24 de ore, iar în prezent este cercetat sub control judiciar pentru trafic de droguri de mare risc.