Un tânăr în vârstă de 31 de ani din Oradea a fost reținut pentru 24 de ore de polițiști, după ce a fost identificat ca fiind autorul unei spargeri comise în noaptea de 18 spre 19 noiembrie.

Potrivit unui comunicat transmis miercuri de Poliția Bihor, bărbatul a fost reținut înainte cu o zi, pentru furt calificat.

„În urma cercetărilor efectuate, polițiștii orădeni îl bănuiesc pe acesta că, în noaptea de 18 spre 19 noiembrie a.c., ar fi pătruns prin efracție în incinta unei societăți comerciale din Oradea și ar fi sustras 12.120 de lei”, se arată în comunicat.

Polițiștii au percheziționat locuința acestuia în cursul zilei de marți, descoperind și ridicând mai multe obiecte „cu valoare probatorie în vederea continuării cercetărilor”, arată informarea, fără să precizeze concret despre ce fel de lucruri este vorba.

Ancheta este continuată de polițiștii Biroului de Combatere a Infracțiunilor contra Patrimoniului din cadrul Poliției Municipiului Oradea, sub supravegherea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Oradea, „pentru documentarea întregii eventuale activități infracționale a bănuitului și pentru recuperarea integrală a prejudiciului cauzat”.

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!