Un tânăr în vârstă de 24 ani din localitatea Paleu a fost încarcerat, marţi, după ce Judecătoria Oradea l-a condamnat la 1 ani și 9 luni de închisoare în regim de detenție, pentru conducere fără permis.

Csordas Norbert Csaba a fost prins în trei rânduri plimbându-se la volanul unui BMW fără a avea permis de conducere. 

Potrivit unui comunicat al Poliţiei Bihor, Judecătoria Oradea a emis marţi mandat de executare a unei pedepse privative de libertate pe numele tânărului, în urma unui proces în care era acuzat că, pe 29 noiembrie, respectiv 1 decembrie anul trecut, a condus autoturismul prin Oradea fără a avea permis de conducere, iar asta în condiţiile în care, doar cu câteva luni mai devreme, a fost condamnat la 9 luni de închisoare cu suspendare pentru o faptă similară.

"Instanţa a ţinut cont de faptul că inculpatul a condus autoturismul cu perseverență, ulterior momentului la care a fost condamnat definitiv pentru o infracțiune similară, conștient fiind că i se va întocmi dosar penal", se arată în sentinţa de condamnare.

Judecătorul a mai reţinut şi faptul că tânărul a recunoscut fapta, aplicându-i în final o pedeapsă de 1 an şi 9 luni de închisoare, în regim de detenţie. 

Csordas Norbert Csaba a fost ridicat, marţi, de acasă, de poliţiştii din Biharia, care l-au depus în Penitenciarul Oradea, unde îşi va ispăşi pedeapsa.