Un bărbat în vârstă de 32 ani din comuna Girişu de Criş, localitatea Tărian, a fost dat dispărut de familie. Tőtőts Ferenc a plecat de acasă duminică seară, iar de atunci nu a mai dat niciun semn de viaţă.

Familia a anunţat dispariţia bărbatului la Poliție miercuri dimineaţă.

"În jurul orei 09.30, poliţiştii de la Postul de Poliţie Girişu de Criş din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Bihor au fost sesizaţi de familia unui bărbat de 32 de ani, din comuna Girişu de Criş, localitatea Tărian, judeţul Bihor – Tőtőts Ferenc – că, la data de 9 iulie a.c., în jurul orei 21.00, acesta a plecat voluntar de la domiciliu şi nu a mai revenit", a transmis purtătorul de cuvânt al IPJ Bihor, comisar șef Alina Fărcuţa.

Bărbatul are înălţimea de 1,72 m, greutate aproximativ 60 de kg., constituţie atletică, ten creol, faţă ovală, ochi căprui, păr şaten, este tuns scurt şi are o aluniţă pe buza superioară.

Ultima dată când a fost văzut de familie, tânărul purta un tricou verde, pantaloni scurţi, cu imprimeu tip camuflaj, de culoare albastru cu alb şi încălţăminte sport, alb cu albastru.

Cei care pot furniza informaţii în legătură cu persoana dispărută sunt rugaţi să contacteze cea mai apropiată unitate de Poliţie şi să apeleze gratuit numărul de telefon 112.

UPDATE: Găsit decedat

Trupul tânărului de 32 de ani dat dispărut de familie a fost găsit fără suflare în cursul dimineții de joi.

Detalii, în articolul „Tânărul din Tărian dat dispărut de familie a fost găsit mort

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!