Tânăra de 23 de ani care a fost victima unui incident groaznic pe șoselele din Bihor, o creangă ruptă spărgându-i parbrizul și înfingându-se în corpul ei, la baza bazinului, a fost operată marți seară la Spitalul Județean din Oradea pentru extragerea crengii și este în stare bună. 

Amintim că accidentul s-a produs marți după amiază pe DN1 H, în localitatea Peștiș, iar la fața locului au fost trimise numeroase echipaje de intervenție, inclusiv elicopterul SMURD. Cel mai probabil, creanga a fost ruptă de vânt.

Sosiți la locul incidentului, pompierii au tăiat creanga înfiptă în femeie și au extras victima din mașină, predând-o echipajelor medicale și paramedicale.

Tânăra a fost transportată cu elicopterul la Unitatea de Primire Urgențe a Spitalului Județean din Oradea, iar seara - operată pentru a i se putea extrage creanga. Operațiunea nu a putut fi făcută la locul accidentului din cauza mai multor riscuri, inclusiv de cauzare a unor noi răni.

Creanga a fost una de mari dimensiuni, însă, din fericire, nu a provocat leziuni care să-i pună viața în pericol.

„Prin ghinion, victima a avut totuși și noroc. Creanga a trecut mai mult prin mușchii fesieri și la baza bazinului. Este un traumatism complex, pentru că a străpuns mușchii, pielea și câteva vase de sânge, însă nu a lezat niciun organ și nu a provocat fracturi. Tânăra a fost operată și se află în stare bună. Va rămâne internată vreme de câteva zile, dacă nu apar complicații”, a precizat miercuri pentru BIHOREANUL dr. Hadrian Borcea, șeful UPU SMURD Bihor.

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!