O tânără în vârstă de 23 ani din Batăr, urmărită internaţional pentru o tâlhărie comisă în Germania, a fost ridicată de poliţişti şi depusă în Arestul Poliţiei.

Narcisa Teglaş a fost arestată, deocamdată doar provizoriu, la Curtea de Apel Oradea, până când procurorii vor prezenta judecătorului de drepturi şi libertăţi mandatul european de arestare tradus în limba română. 

Teglaş a fost ridicată, joi, de acasă, de poliţiştii din Batăr, după primirea mandatului european de arestare emis pe numele ei de autorităţile judiciare din Germania, unde este anchetată pentru tâlhărie. 

Femeia a fost predată, apoi, poliţiştilor de la Compartimentul Urmăriri şi dusă, apoi, la Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Oradea, unde a fost reţinută pentru 24 de ore însă a fost prezentată în aceeaşi zi în faţa judecătorului de drepturi şi libertăţi cu propunere de arestare preventivă în vederea extrădării. 

Teglaş nu va fi predată, însă, căci magistraţii au solicitat procurorilor să prezinte în decurs de o săptămână mandatul european de arestare tradus în limba română, până atunci pe numele ei fiind emis doar un mandat de arestare provizoriu, pentru 15 zile. 

Narcisa Teglaş avea termen până azi să conteste încheierea judecătorească, la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie.