O tânără în vârstă de 20 ani din Oradea şi un şofer de 25 ani din Valea lui Mihai s-au ales cu dosare penale după ce au fost găsiţi conducând maşinile sub influenţa unor substanţe interzise.

Potrivit unui comunicat transmis de Biroul de presă al Poliţiei Bihor, orădeanca a fost oprită miercuri, puţin după miezul nopţii, pe strada Primăriei din municipiu, de un echipaj al Biroului Rutier Oradea.

"Existând suspiciunea că s-ar afla sub influența substanțelor cu efect psihoactiv, ea a fost supusă unui test rapid de drog, rezultatul fiind pozitiv", se arată în informare, precizându-se că tânăra a fost condusă apoi la spital, unde i-au fost recoltate probe biologice. 

Un alt şofer drogat a fost găsit de poliţişti marţi după-amiaza, pe strada Republicii din Valea lui Mihai. Este vorba despre un tânăr localnic în vârstă de 25 ani care, la fel ca orădeanca, a fost dus la analize. 

"În ambele cazuri a fost întocmit dosar penal", se mai arată în informarea Poliţiei Bihor, cei doi tineri fiind anchetaţi pentru conducerea unui vehicul de către o persoană care se află sub influența unor substanțe psihoactive. 

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!