Tânărul din satul bihorean Brădet, care a provocat moartea unui consătean în vârstă de 28 ani, a fost reţinut pentru 24 de ore.

Anunţul a fost făcut, duminică după-amiaza, de prim-procurora Parchetului de pe lângă Tribunalul Bihor, Bianca Vulcan. Potrivit acesteia, măsura a fost dispusă de procurorul care coordonează ancheta în caz şi care îl cercetează pe tânăr sub acuza de lovituri cauzatoare de moarte. 

Acuzaţia vizează un incident şocant produs în zorii zilei de duminică, în satul bihorean Brădet, din comuna Bunteşti, puţin după ora 5.

Agresorul, Ionuţ Todea (foto stânga), şi soţia acestuia veneau de la o discotecă. La volan fusese tânăra, care ar fi pierdut controlul direcţiei şi a ieşit cu maşina în decor în zona comunei Sudrigiu.

Victima, Mădălin Sas (foto dreapta), era pasager într-un alt autoturism, în spatele lor. Se întorcea cu prietenii tot de la o petrecere şi, văzând ce s-a întâmplat, l-a rugat pe şofer să-i ia în maşină pe cei doi.

Pe drum, după cum a scris deja BIHOREANUL, cei doi soţi au început să se certe, iar la un moment dat, spun martori ai evenimentului, Todea și-ar fi lovit soţia, motiv pentru care şoferul a oprit maşina, iar Mădălin a coborât, vrând să intervină între cei doi soţi.

Atunci, spun aceleași surse, Ionuţ Todea l-a lovit cu pumnul, iar Mădălin a căzut, lovindu-se puternic cu capul de caldarâm. Un prieten al victimei a sărit să-l oprească pe bătăuş, însă agresorul l-ar fi lovit şi pe el. 

La faţa locului a fost chemat, în scurt timp, un echipaj medical, care însă nu a reuşit să-l mai ajute pe Mădălin, constatând decesul acestuia.

"Drum lin spre cer, Mădălin! Vei rămâne mereu în sufletele noastre, prieten drag!", i-au scris pe contul de socializare prietenii, care îl descriu ca pe un  tânăr liniştit şi săritor, mereu dispus să ajute...

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!