Tânărul găsit spânzurat luni dimineaţă de o balustradă a Podului Densușianu din Oradea se certase cu iubita şi a fost implicat într-un accident rutier fără victime, lângă Biharia, înainte de a-şi pune capăt zilelor.

Potrivit surselor BIHOREANULUI, băut fiind la volanul unui BMW, el a pierdut controlul direcţiei şi a ieşit în decor, evenimentul fiind menţionat şi pe buletinul de presă transmis, luni, de Biroul de presă al Poliţiei Bihor.

"Celui în cauză i-au fost recoltate probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei", se arată în informare, care prezica că în cauză a fost întocmit dosar penal pe numele şoferului, pentru conducerea unui vehicul sub influenţa băuturilor alcoolice.

Ce s-a întâmplat cu tânărul după ce a plecat de la sediul Poliţiei Rurale Biharia și anume l-a determinat să-şi pună capăt zilelor încă nu este clar.

Într-o postare pe grupul Info-Trafic Bihor, un şofer a dezvăluit că l-ar fi văzut în timp ce lega o sfoară de balustrada Podului Densuşianu luni dimineaţă, în jurul orei 5, iar apoi, când s-a întors o oră mai târziu, a văzut maşinile Poliţiei în zonă.

Postarea a atras numeroase comentarii negative din partea internauţilor, care îi reproşau şoferului lipsa de spirit civic. "Trebuia să sunaţi la 112", l-au criticat comentatorii, motiv pentru care cel vizat a şi şters postarea.

Cert este că poliţiştii bihoreni au fost sesizaţi printr-un apel la numărul unic de urgenţă 112 în jurul orei 5.30 despre tânărul spânzurat de balustrada podului, iar echipajul SMURD ajuns la faţa locului nu mai putut face nimic pentru victimă.

Pe contul de socializare al tânărului erau, luni la prânz, zeci de mesaje de condoleanţe din partea rudelor şi prietenilor.

"Dumnezeu sa te ierte vărul meu drag, vei rămâne în sufletul meu cel mai bun verisor!", "Dumnezeu să fie cu tine, nu îmi vine sa cred nici acum că ai plecat dintre noi, ai fost un prieten sufletist şi glumeţ", "Dumnezeu să te odihneasca in pace prieten drag", "Doamne Raul ce ai făcut? Câtă durere ai lăsat în urma ta, Dumnezeu să te odihnească în pace suflet bun şi la cei rămaşi multă putere sa treacă peste acest necaz!", sunt doar câteva dintre acestea.

În caz s-a deschis un dosar penal pentru moarte suspectă, iar corpul neînsufleţit al victimei a fost transportat la sediul Serviciului judeţean de Medicină Legală Bihor pentru efectuarea necropsiei.