Tânărul găsit mort în spatele unui bloc de pe strada Grigore Ureche din Oradea a fost identificat.

Prim procurorul adjunct al Parchetului de pe lângă Tribunalul Bihor, Maria Cotrău, a declarat, contactată de BIHOREANUL, că este vorba despre un orădean în vârstă de 27 ani, necăsătorit.

Cadavrul bărbatului a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală Bihor pentru efectuarea necropsiei care încă nu a fost finalizată.

"Din ceea ce s-a  constatat la faţa locului, victima prezenta multiple contuzii la nivelul capului şi al feţei cu un obiect contondent", a mai spus Cotrău. 

Potrivit purtătorului de cuvânt al Parchetului, criminalul nu a fost încă prins. Există, însă, un cerc de suspecți, care sunt audiați în prezent.

În continuare identitatea victimei nu a fost făcută publică de anchetatori.

După cum BIHOREANUL a mai scris, din câte se pare, bărbatul nu a fost ucis în locul unde a fost descoperit, nefiind observate urme de sânge. După toate probabilităţile, cadavrul a fost tras în apropierea blocului de făptaş, care a încercat să-l ascundă. Capul spart al celui ucis era acoperit de frunze.

De altfel, anchetatorii au găsit, la o distanţă de locul unde a fost descoperit cadavrul, mai multe obiecte vestimentare, pe care le-au ridicat pentru a stabili dacă au sau nu legătură cu tragedia.

Dat fiind modul în care a fost găsită victima - îmbrăcată sumar, doar în chiloţi şi cu ciorapi în picioare - mai mulţi localnici au speculat că ar fi vorba de o crimă pasională, generată de vreun adulter, dar nu există nicio informaţie care să confirme acest lucru.

Chestionată pe această temă, reprezentanta Parchetului a negat ipoteza ca tânărul de 27 de ani să fi fost victima unei crime pasionale. "Procurorul anchetator a negat informaţia", a declarat Maria Cotrău.