O adolescentă de 17 ani din comuna Căbeşti s-a ales cu vânătăi şi cu telefonul spart, după ce a intervenit în favoarea prietenei sale, care fusese acostată de fostul ei prieten miercuri seară, în faţa cafenelei Fortisimo din Beiuş.

Potrivit unui comunicat transmis joi de Biroul de presă al Poliţiei Bihor, incidentul s-a produs în jurul orei 21.20, când cei doi foşti amorezi, un bărbat de 30 de ani din Delani şi o tânără de 27 ani din Dobreşti, s-au reîntâlnit în faţa cafenelei. Băut fiind, el era pus pe scandal, spun poliţiştii, şi s-a luat la ceartă cu fosta iubită, iniţial lângă cafenea, iar apoi în parcarea localului.

Numai că femeia era însoţită de o prietenă care a încercat să îi ia acesteia apărarea. "În momentul în care o tânără de 17 ani, din comuna Căbești, județul Bihor, ar fi intervenit verbal în favoarea femeii, bărbatul ar fi agresat-o fizic și i-ar fi distrus telefonul mobil, cauzându-i un prejudiciu de 1.800 de lei", se arată în informare.

Altercația a fost aplanată de un echipaj al Poliţiei Beiuș, chemat la faţa locului prin 112.

Poliţiştii l-au ridicat pe scandalagiu şi l-au condus la sediul Poliției pentru audieri. Bărbatul s-a ales cu dosar penal pentru distrugere, lovire sau alte violențe și tulburarea ordinii și liniștii publice, iar joi a fost reţinut pentru 24 de ore.

Cercetările sunt continuate de poliţiştii din Beiuş, sub supravegherea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Beiuș.

UPDATE: Agresorul, oprit de un polițist aflat în timpul liber

Potrivit unor informații transmise de un cititor, cel care a intervenit primul în acest caz este un polițist aflat în timpul liber.

Verificând informația BIHOREANUL a aflat că este vorba despre un agent pe nume Euard Laslău, ajutor de șef de post la postul de poliție comunal Sâmbăta.

„În respectiva seară, la respectivul scandal, a intervenit de fapt un agent de poliție din cadrul Secției 2 Beiuș, în calitate de civil, cu mâinile goale, procedând la imobilizarea forțată a individului în cauză și menținerea acestuia într-o poziție “pe burtă” până la sosirea echipajului de poliție, după circa 5 minute. Consider ca sunt și polițiști care își fac treaba, dar și alții care nu, însă acest agent merită toate aprecierile noastre”, a transmis cititorul BIHOREANULUI.

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!