17 producători locali de mezeluri, brânzeturi, legume, fructe, miere, produse apicole, gemuri, siropuri, produse de panificație, vinuri și bere vor fi prezenți joi în Cetatea Oradea, la o nouă ediție, cea de-a șasea, a proiectului „Târg cu Sârg”, inițiat de Clubul Rotary Insignis Oradea. 

„Ne bucurăm de deschiderea cu care am fost întâmpinați în acest proiect de autoritățile locale și de producătorii locali. De la cei mai mici până la cei mai mari producători, de la rețete tradiționale la tehnologii de ultimă generație, fiecare dintre aceștia se definesc prin pasiunea de a păstra tradițiile și a duce mai departe rețete culinare”, au transmis luni organizatorii, printr-un comunicat de presă. 

„Târg cu sârg” este realizat tocmai pentru promovarea producătorilor locali și apropierea acestora de potențialii clienți. 

Ediția a șasea va avea loc joi, 26 octombrie, în Cetatea Oradea, Corp F (sală evenimente), între orele 16 și 20. Intrarea este gratuită.

Nu este singurul târg dedicat producătorilor locali în Oradea. Printr-o inițiativă publică se organizează săptămânal în Piața Unirii (sâmbătă) și în piațeta Nufărul (miercuri) târguri cu produse locale. De asemenea, printr-o inițiativă privată se organizează și „Piața de la Cătun” în după amiezile de marți, în curtea Gekko Pub (pe Tudor Vladimirescu), și de joi, în grădina Ma Hub.

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!