Căldura mare "cere" bere rece. Auchan organizează în perioada 4 - 17 iunie prima ediţie a Târgului de bere de la Oradea, eveniment aflat la cea de-a cincea ediţie la nivel naţional.

Conform reprezentanţilor companiei, în cadrul evenimentului, despre care spun că este cel mai mare târg de profil din ţară, sunt expuse, pe aleea principală a hipermarketului, nu mai puţin de 300 de feluri de bere fabricate în 20 de ţări din întreaga lume.

"Târgul se ţine, în mod tradiţional, în luna iunie, iar în cadrul său sunt prezentate, pe lângă cele 80 de tipuri de bere fabricate în România, nu mai puţin de 220 de beri aduse din 20 de ţări din întreaga lume. Scopul târgului nu este de a genera o cifră de afaceri extraordinară, ci de oferi publicului posibilitatea de a savura aroma şi gustul unor beri pe care oamenii nu le găsesc în mod obişnuit în România", a declarat Attila Lenard, directorul magazinului Auchan Oradea.

În cadrul târgului, sunt scoase la vânzare beri de la 0,99 lei la 13 lei, pentru toate buzunarele şi gusturile: blondă, brună, neagră şi roşie, dar şi bere cu diferite arome sau nefiltrată, bere fără alcool sau, dimpotrivă, puternic alcoolizată.

Evenimentul, organizat simultan în 31 de magazine Auchan, pune la dispoziţia clienţilor tipuri de bere produse de companii renumite din Belgia şi Germania dar şi din România, Franţa, Anglia, Scoţia, Irlanda, Danemarca, Austria, Grecia, Italia, Turcia, Cehia, Polonia, Ungaria, Spania, Olanda, SUA, Mexic, China sau Australia.