Prima ediție a Târgului de Crăciun din Băile Felix, deschisă săptămâna trecută, pregătește surprize pentru vizitatori. Miercuri seară, cei mici se vor putea întâlni cu Moș Crăciun, iar pe scena târgului va urca Aurelian Temișan.

Organizatorii au pregătit pentru această seară o întâlnire cu Moş Crăciun, pe care copiii îl pot întâlni la căsuţa amenajată în piaţeta recent amenajată din staţiunea Băile Felix, unde are loc târgul, începând cu ora 19:00.

Pe scena târgului, de la ora 18:20 vor fi prezentate datini şi obiceiuri din Bihor. Mai apoi vor colinda, de la ora 19:00, Vlad Ştef, iar de la ora 19:30 - Ciprian Zopota.

De asemenea, de la ora 20:00, va urca pe scenă Aurelian Temişan.

"Aurelian Temişan, vocea magică a Crăciunului, va încânta inimile noastre la Târgul de Crăciun din Băile Felix! Alătură-te nouă pentru o seară plină de emoţii, colinde clasice şi melodii încântătoare. Să ne bucurăm împreună de prezenţa acestui artist de excepţie şi să aducem spiritul sărbătorilor în fiecare notă", au transmis organizatorii pe pagina de Facebook a Târgului de Crăciun din Băile Felix.

Târgul de Crăciun din Băile Felix va fi deschis până în 7 ianuarie. Vizitatorii se vor putea bucura de căsuţe cu dulciuri, mâncare şi cadouri, de un patinoar, dar şi de alte momente artistice prezentate pe scena târgului.

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!