Un tânăr în vârstă de 19 ani din Vadu Crişului este cercetat pentru furt, după ce, în noaptea de marţi spre miercuri, a sustras portmoneul unui taximetrist. Poliţiştii l-au prins pe hoţ la câteva ore după sesizarea faptei, găsind la acesta şi portmoneul furat în care proprietarul avea 100 lei, 10 euro și diverse documente.

Potrivit unui comunicat transmis, vineri, de Biroul de presă al Poliţiei Bihor, furtul a fost reclamat, joi, la ora 11, la Postul de Poliţiei Vadu Crișului chiar de păgubit, un orădean în vârstă de 39 ani.

“Potrivit sesizării, în calitate de taximetrist, acesta a transportat 4 bărbați pe ruta Oradea - Vadu Crișului, iar la finalul cursei, la coborâre, unul dintre pasageri i-a sustras din portiera stânga, față, un portmoneu în care avea 100 lei, 10 euro și diverse acte de identitate și documente”, se explică în informare.

La scurt timp de la sesizare, polițiștii l-au identificat şi prins pe hoţ, un tânăr de 19 ani, din Vadu Crișului, recuperând de la acesta şi portmoneul furat, care a fost restituit proprietarului.

Tânărul este cercetat sub control judiciar, ancheta fiind continuată de poliţişti sub supravegherea unui procuror de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Aleşd.