Un afacerist din Maramureş, patronul unei firme de construcţii, care şi-a sărbătorit ziua de naştere în complexul President din Băile Felix, a plecat fără să plătească, cu invitaţi cu tot. Cele patru familii s-au furişat din hotel pe o uşă laterală şi au dispărut, paguba hotelierilor ridicându-se la aproape 12.000 lei, costul cazării şi al consumaţiilor. 

Potrivit surselor BIHOREANULUI, maramureşeanul şi consoarta lui au venit în Băile Felix împreună cu un grup de prieteni. Au ajuns la hotelul de patru stele President vinerea trecută şi s-au cazat într-unul dintre cele mai scumpe apartamente, cu patru camere, iniţial până duminică dimineaţa.

Petrecerea de aniversare s-a derulat sâmbătă, iar petrecăreţii au comandat numai bunătăţuri şi băuturi premium, chefuind până târziu în noapte, aruncând cu sticle pe geam şi vandalizând bunuri din apartament, spre supărarea altor clienţi care nu s-au putut odihni.

Duminică dimineaţă, când a văzut nota de plată, afaceristul maramureşean a cerut să fie facturată întreaga sumă în contul firmei, pentru a face plata luni, la checkout, anunţând totodată că vor mai sta o noapte, adică până luni. În realitate, însă, cele patru familii şi-au făcut bagajele încă de duminică seara şi au plecat, cu toţii, în jurul orei 21.30, furişându-se pe o uşă laterală a hotelului.

Povestea a ieşit la iveală luni dimineaţă, când angajaţii hotelului au descoperit camerele goale, iar pe înregistrările făcute de echipamentul de supraveghere au văzut cum cele patru familii, una chiar cu copii mici, ies pe furiş seara din hotel, se urcă în maşini şi pleacă.

„E un lucru neplăcut, e o perioadă grea, dacă mai ai şi astfel de surprize, că îţi pleacă clienţii fără să achite serviciile, sigur că-ţi mai creează nişte probleme în plus”, a declarat, pentru Kanal D, Dumitru Fechete, managerul resortului.

Reprezentanţii hotelului au încercat să-şi recupereze paguba, sunându-l pe afaceristul maramureşean care, însă, şi-a blocat numărul de telefon, pentru a nu fi deranjat. 

Reprezentanţii hotelului au declarat că urmează să depună o plângere penală pe numele maramureşeanului. „Până în acest moment, la Poliţia municipiului Oradea nu s-a depus plângere penală”, a declarat ofiţerul de presă al Poliţiei Bihor, Ioana Lascău.

Vezi mai jos imagini surprinse de camera de supraveghere, redate de Kanal D: