În acest sfârşit de săptămână, în perioada 27-28 mai, la Salonta va avea loc un veritabil regal de futnet. Profitând de ocazia prilejuită de celebrarea Zilelor Municipiului bihorean, CS Tengo Salonta va organiza două competiţii de real interes.

Astfel, vineri, 27 mai, la Sala de Sport Sandor Peter din localitate va avea loc un turneu pentru copii, pe două categorii de vârstă, 11-12 ani, respectiv 14-16 ani. În afară de gazde mai sunt prezente cluburile KAC Kosice şi Trebisov.

Apoi, sâmbătă, va avea loc cea de-a doua etapă a Interligii, ediţia 2016, competiţie la care iau parte formaţii din patru ţări: Slovacia, Polonia, Ungaria şi România.

La Sala Sandor Peter vor evolua într-un turneu de trei echipe KAC Jednota Kosice (Slovacia), Szazhalombatta (Ungaria) şi CS Tengo Salonta. La Sala Nicolae Talpoş, tot din Salonta, se vor duela, după acelaşi regulament, NKRevuca, SK Laborec Humenne (ambele din Slovacia) şi KS Blokers Lodz (Polonia).

După-amiază se va juca numai la Sala Sandor Peter, semifinalele, finalele şi meciul pentru locurile 5-6.

În ambele zile dedicate futnetului, la Salonta, competiţiile se vor încheia în jurul orei 19.00.

De precizat faptul că Tengo Salonta este campioana en-titre în Interliga, iar în prima rundă, care a avut loc la Kosice, bihorenii, conduşi de antrenorul Vasile Sorean, au terminat pe locul al patrulea. "Toţi iubitorii de sport sunt aştetpaţi cu drag", se arată într-un comunicat al organizatorilor.