Clubul Tengo Salonta iniţiază o altă competiţie menită să dezvolte tenisul cu piciorul din România: Cupa Corporaţiilor. Prima editia a evenimentului este programata pentru duminică, 20 octombrie, la Salonta, cu începere de la ora 10.

Vor fi prezente la start "echipele unor firme şi întreprinderi locale ale căror reprezentanţi nu doar sprijină, ci şi practică acest sport", au transmis organizatorii, printr-un comunicat.

Cupa Corporaţiilor by Tengo Salonta este un prilej de distracţie şi socializare în afara biroului. Toate echipele participante sunt aşteptate să vină antrenate, în primul rând, cu voie bună. Se joaca doar proba de triplu, cu regulament de strand.

"Să ai echipă înseamnă şi să ai susţinători. Dacă colegii sau prietenii aşteptau de mult un prilej să o facă, acum e momentul să ţipe la tine cât îi ţin plămânii! Căci un meci fără suporteri este ca bicicleta fără o roată, sarea fără piper, omul fără suflet, cartea fără pagini ...", au mai precizat organizatorii.

Competiţia va avea loc pe terenul din incinta salii de sport Sándor Péter din Salonta, iar intrarea este liberă.

Se anunţă un eveniment interesant care se doreşte a fi extins şi implementat şi în alte oraşe unde activează echipe de tenis cu piciorul.

Pe de altă parte, ultima etapă din Campionatul României la tenis cu piciorul este programată pe data de 2 noiembrie la Salonta, organizatorii mizând pe participarea celor zece echipe înscrise în competiţie. Jocurile vor fi transmise în direct pe internet, cu sprijinul unei firme specializate, asigurându-se, astfel, o mai mare vizibilitate campionatului, dar şi ramurii sportive.