Un tânăr în vârstă de 27 ani a ajuns la spital cu multiple înţepături de cuţit în zona coastelor, abdomenului şi sub braţ, după ce a fost înjunghiat de un alt tânăr cu care împărţea un adăpost improvizat lângă un bloc din Oradea. Agresorul, un tânăr de 29 ani, a fost reţinut.

Potrivit unui comunicat transmis vineri de Biroul de presă al Parchetului de pe lângă Tribunalul Bihor, incidentul, despre care BIHOREANUL a scris la vremea respectivă, s-a produs în perioada Sărbătorilor pascale, în dimineaţa zilei de 17 aprilie, în jurul orei 7.15. 

"Cei doi se aflau într-un loc amenajat de oamenii străzii pentru dormit lângă un bloc de pe strada Salcâmilor din Oradea. Erau sub influenţa băuturilor alcoolice şi s-au culcat pe o saltea. Suspectul s-a deplasat în locul în care se afla persoana vătămată şi a început să o lovească cu violenţă. I-a aplicat mai multe lovituri cu pumnii și picioarele peste corp şi peste cap, înţepând-o totodată de mai multe ori cu un cuțit în zona coastelor, a abdomenului şi sub braţ", scrie în comunicat. 

Victima a ajuns la Spitalul Clinic Judeţean de Urgență Oradea, unde a fost supusă unei intervenţii chirurgicale de urgenţă. Avea leziuni care-i puseseră viaţa în pericol, la nivelul hemitoracelui stâng, abdomenului, lombar dreapta, axilă stânga și braț stâng, care necesitau 25-30 zile de îngrijiri medicale.

Agresorul a fost prins şi reţinut vineri, cu sprijinul poliţiştilor de la Serviciul de Investigaţii Criminale Bihor, care l-au şi reţinut pentru 24 de ore, sub acuza de tentativă de omor.

Bărbatul este recidivist, are la activ mai multe tâlhării şi furturi. Ca urmare, e posibil ca în finalul audierilor, anchetatorii să şi solicite instanţei de judecată arestarea preventivă a individului. 

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!