Caloriferele sunt calde din nou! Societatea de termoficare a reluat duminică furnizarea de agent termic pentru încălzire ca urmare a înregistrării a trei nopţi consecutive cu temperaturi medii sub 10 grade Celsius.

Mihai Cabai, directorul Termoficare Oradea, a declarat că măsura a fost luată la cererea orădenilor. "Am avut presiuni enorme de la reprezentanţii asociaţiilor de proprietari să pornim încălzirea pentru că oamenilor le era frig în case. Mulţi orădeni care au copii sau bătrâni în familie au cerut reluarea încălzirii ca să nu se îmbolnăvească", a spus Cabai.

Directorul societăţii de termoficare a adăugat că, la fel ca până acum, orădenii care nu doresc să pornească încălzirea pentru a putea economisi la factura de întreţinere au la dispoziţie varianta închiderii agentului termic din ventilul de la limita de proprietate.

În actualul sezon rece Termoficare Oradea a reluat încălzirea apartamentelor pe 3 octombrie, din cauza răcirii drastice a vremii, după care, pe fondul unor temperaturi mai ridicate, a oprit livrarea agentului termic începând din 11 octombrie.