Termoficare Oradea anunță că, urmare a finalizării lucrărilor de remediere a avariei din zona intersecției străzilor Decebal cu Dacia, care a survenit în cursul zilei de luni, începând cu ora 23.00 va relua treptat furnizarea agentului termic pentru apă caldă și căldură pentru punctele termice afectate.

„Ca urmare a finalizării lucrărilor de remediere a avariei din zona intersecției străzilor Decebal cu Dacia, începând cu ora 23.00 vom relua treptat furnizarea agentului termic pentru apă caldă și căldură pentru punctele termice afectate. Echipele de lucru ale companiei sunt în teren pentru verificarea punctelor termice și execuția ultimelor manevre de echilibrare a sistemului”, arată un comunicat transmis presei.

Reprezentanții companiei estimează că „în cursul acestei nopți toate punctele termice din municipiul Oradea și localitatea Sînmartin vor furniza energia termică în parametrii de funcționare contractuali”.

„Ne cerem scuze clienților pentru disconfort și le mulțumim pentru înțelegere!”, au mai arătat reprezentanții Termoficare.

Așa cum BIHOREANUL a mai scris, o avarie apărută luni, la prânz, pe conducta magistrală de termoficare în zona intersecţiei Bulevardului Dacia cu Decebal a lăsat fără apă caldă şi încălzire mii de apartamente, arondate punctelot termice 106, 126, 127, 136, 119, 218, 200, 611, 612, 613. 

Avaria a afectat locuitorii străzilor Decebal, Iza, Episcop Ioan Suciu, Corneliu Coposu, Eroului Necunoscut, Magnoliei, Rozmarinului, Doina, Progresului, Sovata, Lisabona, Aluminei şi Păcii, reprezentanții companiei estimând inițial că reluarea serviciilor va avea loc „în noaptea aceasta sau mâine seară".