Un şofer în vârstă de 31 ani din Oradea a rămas fără permis pentru 4 luni şi s-a ales cu o amendă de 3.300 lei, după ce a fost prins gonind pe DN1, în localitatea Urvind, cu 145 de km/h.

Bărbatul aflat la volanul unui Tesla a fost oprit de poliţiştii Biroului Drumuri Naționale și Europene marţi dimineaţă, cu puţin înainte de ora 11. Acesta circula în localitatea Urvind cu 145 de km/h, înregistrată radar, în zona de limitare a vitezei de deplasare la 50 de km/h.

"Conducătorul auto care a depăşit limita legală de viteză cu 95 de km/h a fost sancţionat contravenţional cu 20 de puncte amendă, în valoare de 3.300 de lei şi cu suspendarea dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice pentru 120 de zile, eliberându-i-se o dovadă fără drept de circulație", se arată într-un comunicat transmis miercuri de Poliţia Bihor.

Nu este singurul vitezoman care, marţi, a rămas cu "gaură" în buget. Dintre cele 102 sancţiuni contravenţionale întocmite de poliţiştii rutieri, 72 au fost pentru depășirea limitelor legale de viteză. Ca sancţiune complementară, 10 dintre şoferii amendaţi au rămas fără permis.

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!